Kenmerken & Voordelen

voordelenMet onze Electric PTO kies je voor maximale inzet van je voertuig en haar opbouw. De Electric PTO is immers altijd inzetbaar, ook als je motor niet draait. Jij bepaalt wanneer je de Electric PTO inzet, afhankelijk van de situatie waarin je zit. Wil je laden en lossen en zijn er strikte regels over geluidsoverlast? De Electric PTO is dan de perfecte oplossing! 

Maximale inzetbaarheid van je voertuig en haar opbouw

De bouw van de Electric PTO is gelijk aan de conventionele PTO. Dit betekent maximale inzetbaarheid van het voertuig en haar opbouw. De Electric PTO of de originele PTO is immers altijd inzetbaar.

Grote voordelen met de Electric PTO

Energiezuinig, gemakkelijk om mee te werken en vooral volop mogelijkheden en rendement. De Electric PTO maakt het onmogelijke mogelijk. Maar wat levert het je concreet op?

 • Meer werkmogelijkheden

Door geluidsreductie en minder uitstoot van schadelijke stoffen biedt de Electric PTO veel meer mogelijkheden. Van bevoorrading in stadscentra tot het werken in stiltezones. Daarnaast zorgt het voor betere werkomstandigheden.

 • Werkt altijd

De Electric PTO is bedrijfszeker. Het laad- en lossysteem werkt altijd door de parallelle hybride aandrijving. Ook als de dieselmotor niet werkt.

 • Bespaar brandstof

Bespaar tot wel 100% op de inzet van je voertuig.

 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen door CO2 reductie

Een positief effect op de CO2 uitstoot van je voertuig. Dus een positieve bijdrage aan de CO2 reductie prestatie (CO2 ladder).

 • Minder geluid

Een directe reductie van geluid. Dit maakt het niet alleen een aangename ervaring. Hierdoor is het ook mogelijk om in stiltezones te werken.

 • Lichtgewicht en compact

De gewichtstoename is maar klein, door het gebruik van lichtgewichtmaterialen en accu’s. Het systeem is erg compact door de hoge energiedichtheid van het accupakket.

 • Profiteer van een gemakkelijke en volledig automatische bediening

Een rimpelloze overgang tussen de aandrijving door de dieselmotor en de elektrische aandrijving. Het systeem werkt volledig automatisch.

 • Lange levensduur

De Electric PTO bestaat uit hoogwaardige componenten voor een lange levensduur. De accu’s kunnen wel tien jaar lang opgeladen worden.

 • Veilig werken

Minder lawaai, minder uitstoot van schadelijke stoffen en een, zelf in te schakelen, startblokkering tijdens het opladen.

 • Altijd in te bouwen

Gemakkelijk achteraf op te bouwen op bestaande voertuigen, voor elk merk en elke opbouw.

 • Aan te passen aan ieder laad- en lossysteem

Volledig aan te passen aan ieder laad- en lossysteem. Voor iedere vermogensbehoefte of standtijd.

 

Meer weten over de Electric PTO?

Heb je vragen of interesse? Dan helpen wij je graag verder. Neem gerust contact met ons op.