Hoe werkt het?

werkingDe Electric PTO van Wierda Hybrid Technologies drijft de opbouw van jouw voertuig elektrisch aan. Deze parallel aandrijving voor de opbouw werkt zonder verbrandingsmotor en deze schakelt automatisch uit. Dus als je stil staat met handrem ingeschakeld en versnelling in neutraal, draait de opbouw elektrisch door. Zonder concessies, stil en Zero emissie

De opbouw functioneert los van de motor

Na het opstarten van je conventionele PTO, neemt de Electric PTO automatisch de aandrijving van de opbouw over en schakelt de dieselmotor uit. Of het nu om een betonmixer, autolaadkraan of een koelsysteem gaat. De opbouw functioneert geheel los van de motor. Wanneer blijkt dat de boordspanning van je voertuig te laag wordt, dan start de dieselmotor weer en neemt de conventionele PTO het werk weer over.

Altijd en overal inzetbaar

Onze Electric PTO is multi-inzetbaar. Hij is namelijk inzetbaar bij verschillende soorten aandrijvingen. Het maakt niet uit waar je bent. Je opbouw functioneert altijd en is standaard ingesteld op elektrisch draaien van de PTO. Een oplaadpunt heb je tijdens het elektrisch draaien niet nodig omdat je voldoende accucapaciteit bij je hebt. Mocht onverhoopt de accuspanning te laag worden, dan signaleert het slimme managementsysteem dit meteen. De motor wordt vervolgens automatisch gestart en de conventionele PTO neemt de taak over. Dat maakt onze Electric PTO geschikt als dé maatwerkoplossing voor jouw bedrijfswagens. Op elke plaats, op elk tijdstip en op elk moment. Altijd de meest energiezuinige en werkbare oplossing met veel voordelen!

 

Hoe werkt het

 

Meer weten over de werking van de Electric PTO?

Heb je vragen of interesse? Dan helpen wij je graag verder. Neem gerust contact met ons op.