Hoe werkt het?

werkingDe Electric PTO van Wierda Hybrid Technologies drijft de opbouw van jouw voertuig elektrisch aan. Dat betekent dat de aandrijving van de opbouw altijd werkt, ook zonder verbrandingsmotor. Dus als je stil staat, draait de motor door.

De opbouw functioneert los van de motor

Na het opstarten van je conventionele PTO, neemt de Electric PTO automatisch de aandrijving van de opbouw over en schakelt de dieselmotor uit. Of het nu om een betonmixer, autolaadkraan of een koelsysteem gaat. De opbouw functioneert dus los van de motor. Als blijkt dat de accuspanning van je voertuig te laag is, dan start de dieselmotor weer. Uitschakelen van de Electric PTO doe je heel eenvoudig, via een schakelaar.

Altijd en overal inzetbaar

Onze Electric PTO is multi-inzetbaar. Hij is namelijk inzetbaar bij verschillende soorten aandrijvingen. Het maakt niet uit waar je bent. Je opbouw functioneert altijd. Via de Electric PTO is dat elektrisch. Hiervoor hoef je geen oplaadpunt te zoeken. Heb je een te lage accuspanning? Dan signaleert het slimme managementsysteem dit meteen. Je motor wordt automatisch gestart. Dat maakt onze Electric PTO geschikt als dé maatwerkoplossing voor jouw bedrijfswagens. Op elke plaats, op elk tijdstip en op elk moment . Altijd de meest energiezuinige en werkbare oplossing met veel voordelen!

 

Hoe werkt het

 

Meer weten over de werking van de Electric PTO?

Heb je vragen of interesse? Dan helpen wij je graag verder. Neem gerust contact met ons op.