Besturing

besturingDe kern van onze Electric-PTO zijn de parallel aandrijving, het lichtgewicht accupakket, de besturing, de onboard lader en een eenvoudige bediening. Het intelligente systeem schakelt de verbrandingsmotor automatisch uit. De bediening gaat helemaal vanzelf. Wil je de werking beïnvloeden? En bijvoorbeeld overschakelen van de elektrische aandrijving naar de verbrandingsmotor? Dat gaat heel eenvoudig, via een touchscreen. Want, gemak dient de mens.

Besturing

Het hart van de Electric-PTO zit in de systeemkast. Hierin zit de besturing en een onboard lader. De hoogvermogen inverter en lader(s) zijn watergekoeld. Ons intelligente managementsysteem regelt na inschakelen van de PTO automatisch de omschakeling van de conventionele aandrijving naar een  elektrische aandrijving.

Bediening

Als onderdeel van de Electric-PTO vind je in de cabine een display. Hier zie je, heel overzichtelijk, de status van het systeem. Het scherm bestaat uit vier pagina’s met een hele eenvoudige menustructuur. Dat maakt bedienen echt gemakkelijk.

De mogelijkheden van het bedieningsdisplay

Op het display in de cabine zie je veel interessante informatie. Zo zie je wat het verbruik is en hoe vol je accu’s nog zijn. Natuurlijk zie je ook of de opbouw elektrisch draait of via de verbrandingsmotor. Zijn er problemen? Je stelt heel gemakkelijk een diagnose via de informatie op het display. Zo los je het probleem, met je serviceverlener, sneller op.

Technische specificaties

Display 2,8” colour display

Systeemkast 700x500x250mm

 

Meer weten over de besturing van de Electric PTO?

Heb je vragen of interesse? Dan helpen wij je graag verder. Neem gerust contact met ons op.