Subsidies

Met de Electric PTO van Wierda Hybrid Technologies investeer je in een oplossing die rendement oplevert voor mens en milieu. Dat mag beloond worden! Daarom heb je recht op subsidies. We vertellen je er graag meer over. Wij willen dat je optimaal profiteert van alle mogelijkheden.

Energie Investerings Aftrek Electric PTO

Besluit je een Electric PTO aan te schaffen? Dat geeft je recht op de Energie Investerings Aftrek (EIA) van 55,5%. Netto is het voordeel minimaal 11% van het geïnvesteerde bedrag, het netto voordeel is afhankelijk van het VPB tarief. Je hebt recht op deze subsidie want het hele bedrag dat je investeert zorgt er namelijk voor dat de Electric PTO het werk overneemt van je reguliere aandrijving. Het resultaat is een positief effect voor milieu en welzijn.

Keurmerken en vrijstellingen

We werken er hard aan om de verschillende keurmerken en vrijstellingen die de Electric PTO biedt, in beeld te brengen. Zodra we hierover meer informatie hebben, kun je dit op de website vinden.

Oplaadpaal aanschaffen?

Als je zelf een oplaadpaal aanschaft, geeft dat je recht op de MIA en de VAMIL regeling. Daar zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo moet de paal op een locatie staan waar hij toegankelijk is voor personenauto’s voorzien van geheel of gedeeltelijke elektrische hoofdaandrijving. Voldoe je hieraan? Dan betekent het concreet dat je 75% van de gedane investering voor een laadpaal mag afschrijven (VAMIL ). Daarnaast mag je 36% van de investering aftrekken van de winst voor belasting. Dat geeft een resultaat van zo’n 7% van de investering (MIA).

 

Meer weten over subsidies, keurmerken en vrijstellingen?

Heb je vragen of interesse? Dan helpen wij je graag verder. Neem gerust contact met ons op.