De Electric-PTO succesvol toegepast op autohoogwerkers

Welkom op onze site en dank dat u de moeite neemt om de toepassing van onze Electric -PTO op autohoogwerkers nader te bekijken.

Wierda Hybrid Technologies heeft sinds 2012 een E-PTO speciaal ontwikkeld om diverse vrachtwagen appendages elektrisch aan te drijven. We zijn destijds gestart met het elektrificeren van betonmixers en autolaadkranen. Inmiddels zijn wij in staat om met dezelfde techniek autohoogwerkers elektrisch aan te drijven. Bij het gebruik van E-PTO wordt brandstofmotor direct uitgeschakeld. U bespaart niet alleen veel brandstof, maar dit heeft tevens een zeer gunstig effect op het terugdringen van de CO2 , stikstof en fijnstof uitstoot. Een bijkomend groot voordeel is de geluidreductie. In stadscentra en in stiltegebieden kan daardoor geluidarm worden gewerkt. Geluidsarm werken komt ook nog eens de veiligheid ten goede. Een operator kan zich eenvoudiger verstaanbaar te maken richting omstanders.

U bespaart direct 100% brandstof tijdens de draaiuren van de hoogwerker omdat men de gehele dag elektrisch kan draaien op een accupakket. Door de toepassing van een accupakket bent u niet afhankelijk van de aanwezigheid van een netspanning aansluiting (220/380Volt). Dat maakt de inzet van de hoogwerker meer flexibel. Mocht er op locatie een netspanning aansluiting zijn, kunt u tijdens het gebruik van de hoogwerker het accupakket bijladen. ’s Avonds opladen op de basis en de volgende dag weer met een volle accu op pad. Altijd en overal stroom bij de hand.

Opdrachtgevers gunnen een klus bij voorkeur aan bedrijven die schoon en stil kunnen werken. Door uit te dragen dat u grotendeels elektrisch werkt, kunt u extra werk binnenhalen. U laat ermee zien klaar te zijn voor de toekomst. Wierda Hybrid biedt u elektrische voertuigen en elektrische aandrijfoplossingen voor alle soorten voertuigen. We leveren ook aan de logistiek, de olie- en gasindustrie en bij Wierda Hybrid Technologies kunnen we met dezelfde componenten de aandrijving voor de asfaltwals produceren. De producten van Wierda Hybrid vallen inmiddels ook op in het buitenland. Er rijden inmiddels betonmixers met ons systeem rond in Monaco. Hier is emissievrij beton storten een vereiste in bouw- en infraprojecten.

Niet geheel onbelangrijk is de mogelijkheid om bij uw investering gebruik te maken van de Energie Investerings Aftrek (EIA) voor de hybride opbouw. Investeert u als ondernemer in energiezuinige bedrijfsmiddelen en duurzame energietechnieken? Maak dan gebruik van de EIA subsidie. Deze regeling geldt voor duidelijk omschreven investeringen (specifiek) én voor maatwerkinvesteringen (generiek) die een forse energiebesparing opleveren. Voor die investeringen kunt u 45% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst. Uw investering valt daarmee achteraf lager uit. Van alle projecten die wij in deze hebben aangemeld is de score 100% toewijzing. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Zero-emissie en geluidsarm werken met een hoogwerker kan dus al per direct. Ook op een reeds bestaande machine kan onze E-PTO worden gemonteerd. De Electric-PTO maakt het mogelijk.

Recent afgeleverd           : https://www.wierdahybrid.nl/blog/afgeleverd/

Subsidie mogelijkheid   : https://www.wierdahybrid.nl/subsidies/

Contact                                  : https://www.wierdahybrid.nl/contact/