Elektrisch aangedreven truckmixer op Betondag 2017

Tijdens de Betondag 2017 zal Mixer2Rent samen met Wierda Hybrid Technlogies en Mulder Europe een elektrisch aangedreven truckmixer tonen. Deze truckmixer heeft door zijn elektrisch aangedreven opbouw geen uitstoot van schadelijke stoffen. Tevens is er geen CO2 uitstoot en is er een brandstofbesparing te realiseren tot wel 50%.

De MAN TGS 49.400 is voorzien van een 15mᶟ Mulder opbouw, uitgevoerd met een emissievrije elektrische aandrijving. Deze Mulder opbouw is in opdracht van Mixer2Rent door Wierda Hybrid Technologies voorzien van een Electric PTO. Naast truckmixers voorziet Wierda Hybrid Technologies ook andere voertuigen van een Electric PTO, bijvoorbeeld hoogwerkers en kranen. Bovenstaand voertuig zal buiten gedemonstreerd worden bij de ingang van de Doelen aan het Schouwburgplein te Rotterdam, op 16 november 2017.

Meer informatie:
www.betondag.nl
www.electrictruckmixer.com