Urgenda op de fiets naar Wierda Hybrid Technologies

Op 8,9 en 10 oktober organiseerde Urgenda de Friese fietstocht. Een tocht langs Friese freonen (vrienden) die samen werken aan een fossielvrij Friesland en langs andere organisaties die zich bezig houden met duurzaamheid. Op maandag 9 oktober bezocht de grote groep fietsters Wierda Hybrid Technologies. Hier kregen zij een rondleiding in de nieuwe hal. Waar verschillende elektrische aangedreven voertuigen staan. Ook konden zij de geluidsvermindering ervaren tussen een conventionele en een elektrische aangedreven voertuig. Rene Wierda vertelde meer over Wierda Hybrid Technologies en beantwoorde alle geïnteresseerde vragen. Hierna stapten de fietsers weer op hun fiets en reden zij verder naar Thialf Heerenveen.

Bekijk hier dag 2 van de fietstocht:
(1:25 Wierda Hybrid Technologies)