Wierda Hybrid succesvol op BedrijfsautoRAI

Wierda Hybrid Technologies heeft zich goed geprofileerd op de BedrijsautoRAI 2015. Met de hybride betonmixer op het InnovationLab en twee hybride autolaadkranen op het buitenterrein zijn de hybride producten aan diverse belangstellenden getoond.

 

De hybride autolaadkraan van Van Kessel uit Geldermalsen draaide op het buitenterrein. Uitgebreid is gedraaid met de hybride Palfinger kraan waarbij de verbrandingsmotor van het voertuig was uitgeschakeld. De verbaasde reacties over het functioneren van de kraan bij minimaal geluid waren leuk om te zien. Wierda Hybrid heeft met de demonstraties aangetoond dat het product goed doorontwikkeld is en daarmee zeer betrouwbaar.

Even verder op stond de hybride Hiab kraan op het buitenterrein. Wierda Hybrid laat hiermee zien dat de hybride oplossing niet productafhankelijk is.

In hal 7 gaf JanJohan Kamstra toelichting en demonstraties met de hybride betonmixer. De blauwe mixer trok veel aandacht, vooral op het moment dat de verbrandingsmotor werd uitgeschakeld en de trommel bleef draaien.

Wierda Hybrid kan terugkijken op een succesvolle BedrijfsautoRAI!

Kessel POUW